Valeriu Zgonea către Andrei Dolineaschi: "N-ai voie să fii obosit"

Valeriu Zgonea către Andrei Dolineaschi: "N-ai voie să fii obosit"
La finalul conferinţei judeţene de sâmbătă, Valeriu Zgonea, invitatul de onoare al întâlnirii de la Casa Sindicatelor, a susţinut un discurs pe un ton calm, dorindu-se apropiat de poporul social-democrat aflat în sală.

"Am un sentiment de fatigue, de oboseală. Noi în Oltenia îi spunem "efectul Real Madrid". L-am văzut la organizaţii, la acele organizaţii care îşi fac selfie şi-şi spun Me, myself, I'm the Best (Eu sunt cel mai bun, n.r.). Am un sentiment de fatigue şi mă sperie, un sentiment că numai noi suntem buni şi mă sperie.

Andrei (Dolineaschi), văd şi la tine acest fatigue. Tu trebuie să mergi cu aceeaşi viteză, în acelaşi ritm în care ai muncit în aceşti ultimi ani. Şi nu pentru tine, ci pentru echipa şi pentru familia ta, care cred în tine. Şi dacă tu crezi în tine, şi ei vor crede în tine, iar dacă tu nu crezi în tine, nici ei nu vor crede în tine. Şi se vede în ochi tăi. Nu este permis la vârsta ta, la valoarea ta, la puterea ta în organizaţie, să fii obosit. N-ai voie!
, a afirmat Valeriu Zgonea.

Pe de altă parte, spre încântarea microbiştilor social-democraţi, preşedintele Camerei Deputaţilor a avut două remarci la adresa echipei FC Botoşani. Prima făcea referire la posibila sa prezenţă la meciul de mâine, în care FC Botoşani va întâlni ASA Târgu Mureş, iar prin cea de a doua a adresat felicitări la adresa botoşănenilor pentru echipa pe care o au în Liga 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...