Șoferiță condamnată definitiv după ce a provocat un accident mortal!

Șoferiță condamnată definitiv după ce a provocat un accident mortal!
O tânără din Botoșani care a provocat un accident de circulație în urma căruia o fată de 18 ani și-a pierdut viața a fost condamnată, definitiv, de magistrații Curții de Apel Suceava.

Ana Ciuclea a primit o pedeapsă de un an de închisoare suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Sentința a fost dată inițial de Judecătoria Botoșani, dar șoferița a făcut apel. Acțiunea sa a fost însă respinsă de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava, care au menținut pedeapsa dată de magistrații botoșăneni.

Accidentul a avut loc în noiembrie 2012, la Zăicești.

Ana Ciuclea, aflata la volanul unui autoturism Opel Astra, se indrepta catre Botosani. La un moment dat, in padure la Zaicesti, o masina a oprit pentru a lua patru persoane la ocazie. O alta masina, care era in spatele acesteia, a franat brusc, iar soferita, pentru a evita sa intre in masina din fata, a tras de volan dreapta si a iesit in decor, izbindu-se intr-un copac.

Doua persoane, Alexandra A. de 18 ani, si Lucica N., de 61 de ani, dintre cele patru care erau la ocazie, au fost ranite.   In masina care s-a izbit in copac, alaturi de conducatoarea auto se mai aflau sotul ei si copilasul lor de un an si 2 luni, care din fericire nu au fost raniti, copilul fiind in scaunul special.

Cele patru persoane care se aflau la ocazie fusesera la cules ciuperci in padure si intentionau sa se intoarca acasa, la Botosani.  

Fata de 18 ani a murit la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
97

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
268

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...