Un botosanean s-a dat drept politist si a jefuit doi copii! Barbatul a fost arestat!

Un botosanean s-a dat drept politist si a jefuit doi copii! Barbatul a fost arestat!
Un barbat in varsta de 41 de ani, din judetul Botosani, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a jefuit doi copii, recomandandu-se ca fiind politist.

Fapta a fost comisa la data de 2 septembrie, fiind semnalata politistilor de la Sectia 3 Iasi, prin 112, de o femeie de 46 de ani, din municipiu. Aceasta le-a spus oamenilor legii ca, in aceeasi zi, in jurul orei 20:00, fiica sa de 10 ani si fiul ei de 8 ani, in timp ce se deplasau spre domiciliu, au fost acostati de barbat, care s-a recomandat ca fiind politist, scrie Buna Ziua Iasi.

Acesta le-a spus minorilor ca sunt urmariti de mai multe persoane care vor sa le sustraga telefoanele mobile. Micutii i-au dat barbatului telefoanele si au ramas sa astepte masina politiei care urma sa-i duca in siguranta acasa. Cei doi copii au asteptat zece minute pana cand au fost gasiti de catre mama, careia i-au povestit cele întamplate. Valoarea prejudiciului este de 800 de lei.

Barbatul a fost depistat si adus la audieri, fiind acuzat de inselaciune prin folosire de calitati mincinoase. In urma probatoriului a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iasi. Barbatul va fi condus la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
324

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
560

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...