PERCHEZIŢII DNA la Nova Apaserv şi două societăţi comerciale! FOTO

PERCHEZIŢII DNA la Nova Apaserv şi două societăţi comerciale! FOTO
Trei maşini din cadrul DNA Suceava au ajuns vineri dimineaţă în judeţul Botoşani, la sediul Nova Apaserv din municipiul Botoşani (Tratoria), precum şi la două societăţi comerciale, una din municipiul Botoşani (Magazinul Cristal), iar cealaltă din municipiul Dorohoi (SC Simi Impex SRL, Peco Cristal).

Procurorii DNA verifică, şi cel mai probabil vor ridica documente privind contractele de închiriere, efectuând cercetări şi în privinţa relaţiei dintre Nova Apaserv şi administratorii celor două societăţi comerciale amintite.

Societatea Nova Apaserv a mai fost "vizitată" de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în urmă cu două luni, când au fost ridicate mai multe documente ce ţin de activitatea societăţii, fiind vizate în special documentele privitoare la contractul de închiriere pentru spaţiul în care funcţionează în prezent Nova Apaserv, fiind o continuare a anchetei deschise în primăvara acestui an.

Dupa 5 ore, procurorii DNA au plecat cu multe documente din Magazinul Cristal!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au parasit judetul Botosani dupa mai bine de 5 ore petrecute in birourile firmei SC Cristal SRL, dupa ce au vizitat inainte sediul Nova Apaserv si sediul societatii Simi Impex SRL Dorohoi.

Acestia au ridicat mai multe cutii cu documente pentru a verifica legalitatea inchirierii spatiului de la Tratoria de catre SC Nova Apaserv SA. 

Anchetatorii nu au dorit sa faca precizari cu privire la documentele ridicate.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
395

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...