Imagini ȘOCANTE pe calea ferată! Bărbat decapitat de tren! FOTO

Imagini ȘOCANTE pe calea ferată! Bărbat decapitat de tren! FOTO
Descoperire şocantă, vineri după-amiază, în Zona Industrială a municipiului Botoşani, la ieşirea din Staţia CFR!

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, Cornel Fediuc, din municipiul Botoșani, a murit după ce a fost decapitat de un tren. Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului, fiind un gest premeditat. Nu a mai avut nicio şansă, acesta a fost decapitat pe loc, capul fiind găsit la aproape 10 metri de trup.

Un cioban care îşi păştea oile în zonă a făcut macabra descoperire. Omul a povestit că l-a văzut pe bărbatul de 69 de ani când a ajuns în zonă după care acesta s-a aşezat lângă un boschet, unde a aşteptat să treacă trenul de Vereşti, cu plecare de la ora 17.39, care face legătura cu acceleratul de Mangalia. A aşteptat să treacă locomotiva, după care s-a aruncat cu capul înainte, sub roţile ultimului vagon. 

Asupra bărbatului a fost găsită o funie şi un bileţel pe care, însă, nu a apucat să scrie nimic. Zona în care acesta şi-a pus capăt zilelor pare una blestemată, în ultimii 20 de ani aici fiind cel puţin 10 sinucideri, pe o rază de câteva sute de metri.

La faţa locului au ajuns și criminaliştii, trupul neînsuflețit fiind ridicat de Medicina Legală.  Din câte se pare, bărbatul a recurs la gestul extrem fiind copleşit de unele probleme familiale, după cum cred cunoscuţii. 













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
17

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
8

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
425

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...