S-au încins grătarele în Centrul Vechi! Vezi ce prețuri sunt-FOTO

S-au încins grătarele în Centrul Vechi! Vezi ce prețuri sunt-FOTO
Trei zile de distracție îi așteaptă pe botoșănenii care vor ajunge în acest weekend prin Centrul Vechi.

Ediția din acest an a Summer Fest a debutat vineri după-amiază. Grătarele comercianților au fost încinse și își așteaptă clienții cu tot felul de bunătăți. Mici, frigărui, cărnăciori, ciolan afumat, pastramă de oaie, gulaș, tochitură ardelenească, murături, salate, dar și plăcinte, colaci ungurești și mere glazurate, toate acestea vor puta fi gustate la Summer Fest.

Cei care vor pofti la mici vor trebui să scoată 2,5 lei pentru unul singur,  câte 7 lei vor trebui să plătească pentru 100 de garem de frigărui, piept de pui, costiță de porc, ceafă de porc. 100 de grame de scăriță sau pulpe de pui costă 6 lei, iar o porție de cartofi prăjiți costă 4 lei.

O porție de 350 de grame de tochitură ardelenească cu mămăligă costă 12 lei, o porție de gulaș unguresc are același preț, iar o porție de fasole cu afumătură costă 10 lei.

Amatorii de dulciuri vor găsi la Summer Fest mere glazurate la 5 lei, colaci ungurești la 10 lei bucata, sau plăcinte cu brânză și mărar la 6 lei bucata.

Nu lipsesc din Centrul Vechi nici comercianții de suveniruri sau de antchități.

Summer Fest a debutat la ora 17.00, în deschidere urcând pe scenă Fanfara Stejărelul. Prezent la deschiderea festivalului a fost și viceprimarul Cosmin Andrei, cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului.

În prima seară de festival vor urca pe scenă artiști de muzică populară, iar de la ora 22.00 va concerta formația Mandinga.



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
42

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
130

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
18

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...