O nouă razie a Poliției Locale în Centrul Vechi!

O nouă razie a Poliției Locale în Centrul Vechi!
Polițiștii locali au efectuat o nouă razie, săptămâna aceasta, în Centrul Istoric din municipiul Botoșani, însă cetățenii care locuiesc în această zonă nu par să fie prea speriați de aceste acțiuni ale oamenilor legii.

La fel ca la prima razie, polițiștii locali au găsit grupuri de persoane care făceau gălăgie, iar mâncatul semințelor și aruncatul cojilor pe jos continuă să fie ceva firesc.

Cei care au aruncat coji au fost puși să le măture.

“Poliția Locală a efectuat o acțiune pentru respectarea și menținerea ordinii și liniștii publice în Centrul istoric. Au fost găsite grupuri de cetățeni în număr de 112 persoane care socializau în zonă între orele 17.30-22.00. Au fost atenționate 86 de persoane cu privire la comportamentul acestora și respectarea regulilor de curățenie, iar 18 au fost legitimate", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a declarat că astfel de acțiuni vor fi organizate periodic în Centrul Vechi, iar la Summer Fest, care va debuta în această seară, va fi acordată o deosebită importanță celor care locuiesc în zonă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
167

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
70

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
169

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...