Bărbat mort, după o bătaie într-un parc din municipiul Botoșani!

Bărbat mort, după o bătaie într-un parc din municipiul Botoșani!
Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit fără suflare lângă o bancă din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, în urma necropsiei medicii legiști concluzionând că moartea acestuia a fost una violentă.

Pe 19 august, un apel la 112 anunța că un bărbat zace lângă o bancă din parc și este posibil ca acesta să fie decedat. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul nu mai trăiește, acesta fiind cunoscut ca persoană fără adăpost și consumator de băuturi alcoolice, în special alcool sanitar.

Trupul neînsuflețit al lui Jan S. a fost ridicat de Medicina Legală iar după necropsie s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima având splina ruptă după ce a fost lovit cu un corp dur.

Cercetările efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că în seara de 18 august, bărbatul de 59 de ani era împreună cu Sandu V., în vârstă de 49 de ani, persoană fără adăpost, într-un parc din zona Piaței Viilor. Cei doi consumau alcool sanitar iar la un moment dat s-au luat la ceartă.

Ancheta a stabilit că bărbatul de 59 de ani a fost lovit în abdomen cu o umbrelă, suferind leziuni care au condus la deces. Acesta a reușit să se târască până în Parcul Mihai Eminescu, dar acolo a căzut lângă o bancă, unde de altfel a și fost găsit.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte", principalul suspect fiind cercetat în stare de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
53

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
39

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
381

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...