Botoşăneni prinşi la Suceava cu două căruţe pline de lemne fără documente de provenienţă!

Botoşăneni prinşi la Suceava cu două căruţe pline de lemne fără documente de provenienţă!
Două căruţe pline cu lemne fără documente de provenienţă au fost oprite duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00, de un echipaj de jandarmi, pe DJ 208 C, în apropiere de satul Vercicani, oraşul Liteni, judeţul Suceava.

Căruţele erau conduse de doi tineri în vârstă de 25, respectiv 27 de ani, din comuna botoşăneană Tudora, care au recunoscut că nu au nici un act pe lemnul din atelajele hipo, transportând în jur de patru metri cubi lemn de fag.

Cei doi le-au spus jandarmilor că au cumpărat materialul lemnos din comuna Tudora şi că intenţionau să-l vândă pe raza oraşului Liteni, arată presa suceveană.

"În cauză a fost aplicată o amendă contravențională în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Dolhasca", precizează reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
176

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
259

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...