MONDEN: Fiul șefului IPJ Botoșani s-a căsătorit cu fiica unui cunoscut om de afaceri! GALERIE FOTO

MONDEN: Fiul șefului IPJ Botoșani s-a căsătorit cu fiica unui cunoscut om de afaceri! GALERIE FOTO
Nuntă mare, duminică, la Botoșani! În ultimul weekend din luna iulie, fiul șefului interimar al Inspectoratului de Poliție Județean, Ciprian Bunduc, s-a căsătorit cu alesa inimii sale, Diana Catană. Diana este fiica omului de afaceri Nicu Catană, unul dintre asociații fabricii de alcool Prodalcom.

În jurul orei 12.00, o parte dintre nuntași s-a adunat la casa socrului mare, cms. șef Mihai Bunduc, de la Baisa, după care mirele, însoțit de nași, a pornit către casa miresei, care locuiește tot la Baisa.

În curtea casei socrului mic, într-un decor de vis, sub o arcadă din flori, Diana și Ciprian s-au cununat civil, în cea mai importantă zi din viața lor fiindu-le alături nașii Mircea Flutur, fiul fostului primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și soția sa, Manuela. Mireasa a purtat o superbă rochie albă, cu trenă, și un voal din dantelă.

Cei doi tineri s-au căsătorit religios la Biserica din localitatea Vorona Mare, unde socrul mic, Nicu Catană, este cetățean de onoare, fiind și ctitorul lăcașului de cult. Cununia a fost oficiată de un sobor de cinci preoți.

Mirii au ajuns la Biserică la ora 15.30, mireasa fiind condusă la altar de tatăl său, în timp ce mirele a intrat alături de nașă. 

Printre cei care le-au fost alături s-au numărat partenerul de afaceri al socrului mic, Cornel Șfaițer, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Minodora Vasiliu, împreună cu soțul, omul de afaceri Tonino Boldea, alături de soția sa, Anca Boldea și copiii, fostul viceprimar al municipiului Botoșani, Florin Ghiorghiță, patronul Society Club, Alex Vrăjitoru.

Petrecerea de nuntă, la care sunt invitate peste 300 de persoane, va avea loc la Ballroom Casa Lux. Invitații vor avea parte și de un superb foc de artificii.
 



















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
97

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
71

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
161

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...