Şeful de la Resurse Umane, din cadrul IPJ, scapă de controlul judiciar!

Şeful de la Resurse Umane, din cadrul IPJ, scapă de controlul judiciar!
Cms. şef Andrian Osolinschi, şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, scapă de măsura controlului judiciar.

Acesta a cerut în instanţă ridicarea măsurii instituită de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, cererea sa fiind admisă.

“Admite plângerea formulată de inculpatul Osolinschi Andrian, în baza art. 2151 alin. 5, raportat la art. 213 Cod procedură penală. Revocă măsura controlului judiciar, dispusă faţă de inculpat prin Ordonanţa din 05.05.2015 şi prelungită prin Ordonanţa din 02.07.2015, ambele ale procurorului din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Suceava. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă", se arată pe portalul Tribunalului Botoşani.

Cms. şef. Andrian Osolinschi şi comisarul şef Cristian Cucoreanu, şeful IJP Botoşani, au fost ridicaţi de procurorii anticorupţie pe 5 mai, pe motiv că la sfârşitul anului trecut ar fi dispus promovarea în funcţie a unui ofiţer, fără respectarea metodologiei. Cei doi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
179

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
74

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
171

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...