Presedintele CJ Botosani: "Nu exclud intrarea într-o competiţie pentru alegerile parlamentare"

Presedintele CJ Botosani: "Nu exclud intrarea într-o competiţie pentru alegerile parlamentare"
Actualul presedintele al Consiliului Judetean Botosani, Gheorghe Sorescu, spune ca este posibil sa candideze la urmatoarele alegeri pentru Parlament, dacă lista colegilor din PNL care doresc să facă parte din viitorul Consiliu Judeţean se aglomerează.

Recent, deputatul Verginel Gireadă şi-a manifestat intenţia de a face parte din conducerea viitorului CJ Botosani.

E foarte bine că domnul Gireadă şi-a manifestat dorinţa pentru că este un parlamentar de calibru şi e cu atât mai bine. Cu cât sunt mai mulţi şi mai buni... la fel cum nici eu nu exclud intrarea într-o competiţie pentru alegerile parlamentare, dacă tot e aşa o năvală pentru CJ, spune Gheorghe Sorescu, care a adaugat ca prima varianta este presedintia Consiliului Judetean.

Vineri, o delegaţie de liberali botoşăneni a participat la o întâlnire cu conducerea PNL, ce a avut loc la Piatra Neamt, în cadrul căreia care s-a discutat despre stadiul pregătirilor alegerilor şi despre posibilitatea ca PNL să preia guvernarea.

Suntem pregătiţi sau foarte pregătiţi să preluăm în cel mai scurt timp şi partea de guvernare şi suntem determinaţi să gestionăm în aşa fel lucrurile încât să câştigăm alegerile. Unde vor exista oarece neînţelegeri sau mai multe dorinţe se vor face sondaje, mai ales pe municipiile mari, a spus Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta