Angajatii pot primi de acum si tichete de vacanta: Ce facem cu ele si cat valoreaza

Angajatii pot primi de acum si tichete de vacanta: Ce facem cu ele si cat valoreaza
Angajatii vor putea primi in curand tichete de vacanta de la firma sau institutia pentru care lucreaza.

Legea care le permite institutiilor statului sau companiilor private sa le ofere salariatilor vouchere de vacanta a fost adoptata miercuri de catre Parlament si urmeaza sa fie transmisa presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare, a anuntat premierul Victor Ponta.

Mai exact, arata ziare.com, angajatorii le pot oferi salariatilor tichete in cuantum de maximum sase salarii brute minime pe economie, adica in jur de 6.000 de lei, ca sa plece in vacanta.

Reglementarea este avantajoasa pentru companii, intrucat acestea beneficiaza de reduceri de taxe, daca acorda astfel de vouchere angajatilor sai.

Reprezentantii PNL din Parlament, citati de Antena 3, au spus ca legea va intra in vigoare la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial si au estimat ca acest lucru se va intampla in luna iulie.

Angajatii vor putea cumpara cu aceste vouchere pachete de servicii de la unitatile de turism autorizate de Autoritatea Nationala pentru Turism. Tichetele de vacanta pot fi oferite atat pe suport de hartie, cat si electronic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
472

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...