Seară incendiară în Centrul Vechi-FOTO

Seară incendiară în Centrul Vechi-FOTO
Distracţia a continuat, sâmbătă seara, în Centrul Vechi, aproape 3.000 de botoşăneni alegând să petreacă la terase sau în faţa scenei. Centrul Istoric a început să se anime după ora 20.00, atmosfera fiind întreţinută pentru început de artişti şi trupe locale.

Una dintre artistele care a urcat pe scenă pentru a interpreta câteva melodii de muzică populară, Anda Scutelnicu, a avut parte de o surpriză chiar în timpul recitalului. Organizatorii i-au oferit un buchet de flori şi i-au urat “La mulţi ani", alături de sutele de spectatori, Anda serbându-şi sâmbătă ziua de naştere.

Vali Crăciunescu  i-a cucerit pe botoşăneni încă de la primele acorduri. Cunoscutul artist a interpretat, atât la acordeon cât şi cu vocea, mai multe melodii de petrecere care au prins la public, aceştia dansând şi în horă. La finalul prestaţiei, Vali Crăciunescu a ţinut să îi mulţumească pentru prezenţa la Botoşani “bunului său prieten", consilierul local Ovidiu Luca.

Atmosfera s-a încins în Centrul Vechi când pe scenă au urcat cele trei fete de la Like Chocolate. Îmbrăcate sumar şi cu dansuri lascive, fetele au fost aplaudate şi fluierate, în special de partea masculină. La un moment dat, solista trupei a coborât de pe scenă şi a mers alături de publicul care care a fredonat alături de ea melodiile.

Înainte de a urca pe scenă, fetele de la Like Chocolate s-au întreţinut cu viceprimarul Cosmin Andrei, care a făcut şi o poză cu acestea.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul Alexandrei Ungureanu şi al trupei Crush. Solista a ajuns cu câteva zeci de minute înainte de a urca pe scenă, timp în care a stat în maşină şi a butonat telefonul.

În momentul în care a apărut în faţa publicului botoşănean a fost îndelung aplaudată,  încântându-i pe cei prezenţi cu melodii precum "I need you more", Hello sau Cuvinte.

Zona în care au loc manifestările prilejuite de Zilele Oraşului a fost luminată, sâmbătă seara, de lasere.

Zilele Oraşului se încheie duminică. Pe lângă artişii locali, pe scenă vor urca Aurel Moldoveanu, Akcent şi Lidia Buble. Seara se va încheia cu un foc de artificii.


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
56

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
159

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
311

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...