Patronul care a făcut sex cu angajatele a contestat măsura arestului!

Patronul care a făcut sex cu angajatele a contestat măsura arestului!
Administratorul mai multor baruri din Botoşani, care şi-a şantajat angajatele după ce a făcut sex cu ele, a făcut contestaţie la decizia magistraţilor Judecătoriei Botoşani de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

Judecătorii au dispus sâmbătă arestarea lui Romică A., de 39 de ani, acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni de şantaj.

Bărbatul, sub diferite pretexte, cum că ar lipsi bani din gestiune, pentru a nu le reclama la poliţie,  le-a determinat pe patru angajate să întreţină cu el raporturi sexuale, partidele fiind filmate de individ. Romică A. le ducea pe femei în apartamentul său, unde avea ascunse mai multe camere de filmat.

Afaceristul le ameninţa mai apoi că va publica imaginile pe Internet sau că le va trimite familiilor acestora. Una dintre femei a mers la poliţie şi a povestit ce i se întâmplă, Romică A. fiind reţinut de oamenii legii.

Vineri, la domiciliul acestuia au fost efectuate şi percheziţii, fiind ridicate mai multe medii de stocare pe care s-ar afla imaginile compromiţătoare.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca numărul victimelor să fie mai mare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
349

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
622

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
176

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...