Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe Pietonalul Unirii! Mascatii i-au impresionat pe copii! GALERIE FOTO

Ziua Politiei Romane, sarbatorita pe Pietonalul Unirii! Mascatii i-au impresionat pe copii! GALERIE FOTO
Pe 25 martie se sarbatoreste Ziua Politiei Romane, iar cu aceasta ocaziei politistii botosaneni au iesit pe Pietonalul Unirii din municipiul Botosani, pentru a le prezenta trecatorilor si elevilor dotarile cu care acestia lucreaza.

Politistii botosaneni au prezentat o autospeciala a Politiei Rutiere, fiind prezente si echipaje de criminalisti si de mascati. Mai multi elevi de la scolile din Botosani au venit impreuna cu profesorii pentru a vedea aparatura din dotarea Politiei.

Cei mici au fost foarte impresionati de dotarile politistilor criminalisti, dar si de cele ale mascatilor, care au prezentat si cateva arme, copiii putand sa se fotografieze cu arma in mana.

"Astazi Politia Romana aniverseaza 193 de ani de existenta si este un prilej in plus pentru noi sa fim alaturi de botosaneni, pe care ii asteptam pe Pietonalul Unirii pentru a face cunostinta cu tehnicile pe care le folosim pentru a prinde infractorii", a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Pe Pietonalul Unirii a fost prezent si Rocky, cainele politist al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.







































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
368

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
222

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...