O familie a primit 1 milion de dolari dupa ce a filmat aceste imagini! VIDEO

O familie a primit 1 milion de dolari dupa ce a filmat aceste imagini! VIDEO
O familie a primit suma de 1 milion de dolari dupa ce, in urma unei inregistrari video, s-a descoperit ca mama lor a fost abuzata intr-un centru de ingrijire a persoanelor varstnice.

Conform Daily Mail, Eryetha Mayberry, in varsta de 96 de ani, suferea de dementa si fusese trimisa la Centrul de Reablitare din Oklahoma. La un moment dat insa, fiicele sale - Doris, Earlene si Sandra - au banuit ca ingrijitoarele fura de la mama lor, astfel ca au instalat o camera de luat vederi.

Asa au descoperit cu groaza tratamentele inumane la care era supusa batrana. In video se vede cum una din asistente ii pune batranei in gura o manusa din latex, dupa care ii da cateva lovituri usoare peste cap.Dupa ce au vazut aceasta scena, familia a actionat in judecata.


Centrul si a obtinut 1,2 milioane de dolari, potrivit postului american Fox23, citat de Stirile Protv. Incidentul a avut loc in urma cu 3 ani, insa abia acum s-a dat verdictul. Una dintre aistente a fost condamnata pentru abuz, iar cealalta are in continuare mandat de arestare pe numele ei. La cateva luni dupa realizarea acestei inregistrari, batrana a murit, in iulie 2012.

"Totul a fost facut in memoria mamei noastre. Toate am luptat din greu, iar acum suntem fericite ca ne putem relaxa putin, iar mama probabil ca zambeste acum." - a declarat una dintre fiice.

APASA AICI si vezi video!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
94

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
157

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1920

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...