Primăria ar putea cumpăra bunurile celui mai mare hotel din Botoşani!

 Primăria ar putea cumpăra bunurile celui mai mare hotel din Botoşani!
Primarul Ovidiu Portariuc a pus ochii de bunurile celui mai mare hotel din municipiul Botoşani, care au fost scoase la vânzare de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice.

Cel puţin asta a dat de înţeles edilul şef al municipiului, care a spus că mobilierul, aparatura şi alte bunuri ale Hotelului Rapsodia, ar putea fi folosite pentru dotarea căminului de bătrâni pe care municipalitatea vrea să îl deschidă, intenţionând să se prezinte la o altă lictaţie, pentru cumpărarea Pensiunii Kathleen, pe care să o transforme în cămin.

“Există situaţii în care scoate la vânzare inclusiv mobilier care ne-ar putea ajuta la dotare. Vom urmări cu mare atenţie asemenea licitaţii să putem realiza cu maximă eficienţă o asemenea investiţie. Am luat legătura cu cei de la Finanţe şi probabil ne vom prezenţa la licitaţiile ulterioare", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Mai multe bunuri ale Hoteluli Rapsodia au fost scoase la vânzare de Fisc, în contul unor datorii accumulate de TeleM Botoşani, fiind vorba de piese de mobilier, televizoare, candelabre dar şi un sistem de supraveghere, bunuri estimate la 838.423 de lei.

 

Spune-ne opinia ta