GEST SOCANT: O studenta s-a aruncat de pe un bloc turn din municipiul Botosani! GALERIE FOTO, VIDEO

GEST SOCANT: O studenta s-a aruncat de pe un bloc turn din municipiul Botosani! GALERIE FOTO, VIDEO

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost găsită, luni seara, în jurul orei 23.00, fără suflare pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, în apropierea blocurilor turn.

Fata era căzută pe trotuar, aproape de un bloc cu 10 etaje, iar câţiva trecători au mers să vadă ce e cu ea, dar când au observat că nu reacţionează au sunat la 112.

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a ajuns în scurt timp la faţa locului, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânără, aceasta fiind decedată.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii. Cei care locuiesc în zonă spun că nu au mai văzut-o pe fată şi nici nu au auzit scandal.

Din primele cercetări făcute de poliţişti s-a stabilit că tânăra s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje. De altfel, pe bloc a fost găsită poşeta fetei, în care erau două telefoane şi o sumă de bani, iar uşa de la casa scării, care dădea spre acoperiş, era blocată, pe exterior, cu mai multe cărămizi. Din câte se pare, tânăra ştia că în blocul respectiv uşa ce duce la acoperiş este lăsată uneori descuiată.

"In jurul orei 23:00 am fost sesizati printr-un apel la 112 cu privire la faptul ca pe strada Primaverii, din municipiul Botosani, se afla cadavrul unei persoane de sex feminin. Colegii care au ajuns la fata locului au stabilit ca cele sesizate se confirma, cel mai probabil fiind vorba de un act suicidal, intrucat primele verificari au stabilit ca tanara in varsta de 26 de ani, din municipiul Botosani, s-a aruncat de pe un bloc de locuinte situat pe strada respectiva", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Botosani, Daniela Gheorghiescu.

Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legală, iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului.

În timp ce oamenii legii făceau cercetări, pe strada Primăverii a ajuns şi mama fetei care a început să ţipe când a văzut-o întinsă pe asfalt.


Tânăra ar fi trebuit să îşi aniverseze pe 6 ianuarie ziua de naştere.

Fata locuia cu părinţii, iar luni seara a ieşit în oraş, fără a da de bănuit că ar fi ceva în neregulă cu ea. Rudele, devastate de durere, nu îşi explică de ce tânăra şi-a luat viaţa. Aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio.

Ea era studentă şi ar fi trebuit să se întoarcă la cursuri de săptămâna aceasta.






















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
491

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...