Masina facuta praf de un adolescent! GALERIE FOTO

Masina facuta praf de un adolescent! GALERIE FOTO
Patru adolescenti au tras, duminica seara, o sperietura zdravana dupa ce masina cu care se deplasau a intrat intr-un parapet, in apropierea sensului giratoriu de la Dedeman.

Cei patru, doua fete si doi baieti, elevi la un colegiu din municipiu, erau la o petrecere iar la un moment dat au vrut sa faca o plimbare cu masina.

Acestia s-au urcat in masina unuia dintre ei, un tanar de 18 ani, si au plecat catre Baisa dar inaintea sensului giratoriu soferul a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, a intrat in plin intr-un parapet de pe marginea drumului, dupa care autoturismul fost aruncat pe sosea.

In mod miraculos, niciunul dintre cei patru tineri nu a fost ranit, dar autoturismul, un Ford, a fost distrus in totalitate.

La fata locului a ajuns si un echipaj de pompieri, pentru a curata carosabilul, intrucat au fost scurgeri de carburanti. Si politistii au ajuns la locul accidentului si l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tanarul are permis de conducere din luna august, anul acesta.














 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
452

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...