Cu noaptea-n cap, la deschiderea celui mai nou hipermarket din oras - FOTO

Cu noaptea-n cap, la deschiderea celui mai nou hipermarket din oras - FOTO
Zeci de botosaneni s-au trezit dis-de-dimineata pentru a fi siguri ca se numara printre primii care calca pragul celui mai nou hipermarket din municipiul Botosani, Penny Market, situat pe strada Nicolae Iorga.

Deschiderea oficiala a fost anuntata pentru ora 07.00, dar mai multe persoane au venit in fata hipermarketului inca de la ora 06.00 si s-au asezat la rand, luand si un cos cu cumparaturi chiar daca nu aveau in plan sa cumpere prea multe ci doar sa vada cum arata magazinul.

Aproximativ 100 de persoane erau prezente cand s-au deschis usile hipermarketului, una dintre acestea intreband imediat dupa ce a intrat: “Oare tigaile unde or fi?".

Oamenii au facut un tur al magazinului, multi indreptandu-se catre raionul de fructe si legume de unde si-au facut cumparaturile pentru sarbatori.

Reprezentantii hipermarketului au venit si cu superoferte la deschidere, fiind produse reduse chiar si cu 66%, cum ar fi tabletele.

Magazinul Penny Market, care are şi carmangerie, se întinde pe o suprafaţă de circa 1.300 de metri pătraţi, fiind amenajate şi 60 de locuri de parcare, dar și o zonă cu spațiu verde.

Penny Market s-a construit pe un teren care a apartinut societatii Elsaco, vizavi de autogara Priscom.


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
1

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
45

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
26

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...