Vicepreședinte CJ: "Voi cere celor de la apă ca perioada de întrerupere să fie cât mai scurtă"

Vicepreședinte CJ: "Voi cere celor de la apă ca perioada de întrerupere să fie cât mai scurtă"
Vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, va avea o discuție cu directorul societății Nova Apaserv căruia îi va cere să facă tot posibilul ca întreruperea anunțată în rețeaua de alimentare cu apă să fie cât mai scurtă.

Le voi cere ca perioada de întrerupere să fie cât mai scurtă. Noi spre Flămânzi aveam pierderi de 80%. Tehnic nu se poate găsi o altă soluție. Voi avea o discuție cu managerul de acolo", a precizat Gheorghe Sorescu.

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi, în perioada 21-23 noiembrie 2014, în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie generală și reparații capitale necesare – scoatere din funcţiune a unor conducte cu grad mare de uzură.

Urmare necesității acestei acțiuni, se vor efectua manevrele de oprire în seara zilei de vineri 21 noiembrie începând cu ora 22.00, iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
460

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
149

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...