Sefa DSVSA Botosani, preluata de ambulanta, in urma unui accident rutier! FOTO

Sefa DSVSA Botosani, preluata de ambulanta, in urma unui accident rutier! FOTO
Sefa Directiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranta Alimentelor, Minodora Vasiliu, a ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier petrecut pe Calea Nationala, in fata Scolii 11.

Minodora Vasiliu se deplasa pe Calea Nationala, dinspre intersectia cu Octav Onicescu spre Stadion, la volanul unui autoturism Hyundai, iar la un moment dat a franat pentru a intra intr-o parcare.

In acel moment, masina acesteia a fost izbita din spate de un autoturism VW Golf, soferul nemaiputand evita impactul din cauza carosabilului umed.

Sefa DSVSA Botosani a fost preluata cu ambulanta si transportata la UPU, pentru ingrijiri medicale. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism de coloana cervicala.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
400

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
708

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
196

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...