Şefii de deconcentrate, instruiţi la Prefectură pentru ziua alegerilor: "Mașinile consemnate la instituții, telefoanele deschise..."

Şefii de deconcentrate, instruiţi la Prefectură pentru ziua alegerilor: "Mașinile consemnate la instituții, telefoanele deschise..."
În ședința Colegiului Prefectural de vineri, prefectul Costică Macaleți le-a dat o serie de directive șefilor instituțiilor deconcentrate pentru ziua de 2 noiembrie, ziua alegerilor prezidenţiale.

Reprezentantul Guvernului a cerut instituțiilor abilitate ca, în ziua alegerilor, să verifice transportatorii, iar mașinile instituțiilor deconcentrate să fie consemnate la sediu.

"Pentru ziua de 2 noiembrie, ziua alegerilor, șefii de deconcentrate să aveți mașinile consemnate la instituții, în caz că vom avea nevoie pentru a merge într-o zonă mai îndepărtată a județului să avem la cine apela. De asemenea, stați cu telefoanele deschise în această perioadă, și în mod special în ziua alegerilor, pentru că pot apărea tot felul de situații și nu avem suficiente mașini și trebuie să apelăm la dvs. Domnul comandant de la Poliție, verificarea transportatorilor în ziua alegerilor, valabil pentru toate structurile care asigură paza și ordinea în ziua alegerilor. La întoarcerea cu buletinele, cei care asigură paza nu pleacă decât după predarea materialelor și cu ștampilă de la BEJ", le-a spus prefectul șefilor de deconcentrate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
125

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
479

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...