Licitație pentru locuri de parcare în mai multe cartiere din municipiu!

Licitație pentru locuri de parcare în mai multe cartiere din municipiu!
Consiliul Local al Municipiului Botoşani anunţă organizarea licitaţiei publice deschisă, cu strigare pentru rezervarea locurilor de parcare, după cum urmează:

În ziua de 9.10.2014, ora 10.00, pentru următoarele amplasamente: - str. Parcul Tineretului nr. 11 – Şcoala nr. 2 - str. Primăverii nr. 3 - turnul de apă. - Bulevardul Mihai Eminescu 59 – Muzeu. - Bulevardul Mihai Eminescu nr. 42 - Aleea Zorilor nr. 3 – 6. - str. Prieteniei - Aleea Liceului. - Vârnav nr. 40 – la stradă.

Preţul de pornire la licitaţie este de 117 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2014.

Suprafaţa rezervată pentru un loc de parcare este de 8,0 mp, durata de rezervare 24 ore.

Şedinţa de licitaţie se va desfăşura în sala de şedinţe de la sediul Casa Cărţii .

Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani.

Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2014, cu posibilitate de prelungire. Documentaţia pentru licitaţie poate fi consultată şi achiziţionată de la Primăria Municipiului Botoşani, serviciul Patrimoniu, ( sediu Casa Cărţii ) Calea Naţională nr. 101, începând cu data publicării anunţului, între orele 8 – 16,00.

Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până la data de 8.10.2014 Taxa de participare la licitaţie 10 lei. Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa Serviciului Patrimoniu ( Casa Cărţii ) telefon 0331/711777.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
9

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
166

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
397

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...