Barbat in stare GRAVA, dupa ce a cazut in cap de pe bicicleta! FOTO

Barbat in stare GRAVA, dupa ce a cazut in cap de pe bicicleta! FOTO
Un barbat in varsta de 34 de ani, din localitatea Calarasi, a ajuns in noaptea de marti spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in stare grava, dupa ce a cazut de pe bicicleta.

Adrian T. se deplasa pe bicicleta pe un drum asfaltat din localitate, iar la un moment dat a prins viteza foarta mare, s-a dezechilibrat si a cazut cu fata de asfalt, lovindu-se puternic la cap.

Localnicii care l-au vazut intins pe drum au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns o ambulanta care era in zona. Victima fiind in stare grava s-a cerut ajutorul echipajului SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Dupa ce medicii i-au acordat primul ajutor si l-au stabilizat, barbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral si cu otoragie.

La spital au ajuns si politistii pentru a-i recolta barbatului probe biologice in vederea stabilirii alcoolemie pentru ca, din cate se pare, acesta este sub influenta bauturilor alcoolice.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
59

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
193

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
91

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...