Mai multe liceene din Botoșani, găsite cu păduchi!

Mai multe liceene din Botoșani, găsite cu păduchi!
Parfumate, cochete, dar cu păduchi în păr! Așa au fost descoperite mai multe eleve de liceu din Botoșani, în urma controlului efectuat la începutul anului școlar de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Botoșani.

Triajul epidemiologic făcut în cele 312 unități de învățământ, 137 din mediul urban şi 175 din mediul rural, a scos la iveală faptul că în acest an sunt mai mulți elevi cu păduchi decât anul școlar precedent.

Cei mai mulţi elevi cu păduchi au fost depistaţi în şcolile din mediul urban, 191 cazuri, şi doar 73 din rural, iar printre cei găsiți cu pediculoză se numără şi 21 de fete de liceu.

Potrivit reprezentanților DSP, în urma controlului au fost depistaţi 175 de elevi cu angine, opt cazuri de micoze, alte 51 de cazuri de boli infecţioase, în special viroze. La acest început de an școlar nu a fost depistat niciun caz de scabie în școlile botoșănene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
25

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
103

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...