Vezi cine este consilierul local ACL care a trădat şi a votat viceprimarii propuşi de PSD!

Vezi cine este consilierul local ACL care a trădat şi a votat viceprimarii propuşi de PSD!
Proiectul de hotărâre pentru alegerea noilor viceprimari ai municipiului, propuşi de PSD, respectiv Cosmin Andrei şi Marius Buliga, a avut şi susţinerea unui consilier local din partea ACL, democrat-liberalul Ovidiu Luca.

Cel puţin asta susţine co-preşedintele ACL, Florin Ţurcanu, care spune că a avut o discuţie cu Ovidiu Luca şi i-a cerut să se hotărască de partea cui este.

"Şi cu Luca trebuie clarificat, că am înţeles că Buliga s-a declarat independent, nu ştiu cu domnul Ghiorghiţă... şi cu Luca este o problemă. Luca trebuie să îşi clarifice singur poziţia. Eu am vorbit ieri cu el şi i-am spus că ori iese public şi explică că a greşit şi a votat din greşeală şi rămâi alături de ACL ori asumă-ţi. Ori rămâne şi votează cu noi, ori pleacă. Acestea este punctul meu de vedere, voi discuta şi cu Cătălin Flutur. Dacă rămâne trebuie să voteze alături de noi", a spus Florin Ţurcanu.

Noii viceprimari au fost aleşi cu 13 voturi "pentru" şi 10 "împotrivă". Din câte se pare, Luca a susţinut proiectul ca urmare a presiunilor venite din partea PSD, fiind ameninţat că îşi va pierde locul de muncă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
322

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
341

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
206

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...