Manager Spitalul Judetean: "E momentul sa scoatem la concurs postul de sef serviciul juridic"

Manager Spitalul Judetean: "E momentul sa scoatem la concurs postul de sef serviciul juridic"
Seful serviciului juridic de la Spitalul Judetean Mavromati, Victor Nitu, nu si-a dat inca demisia din functie, sustine managerul spitalului, Viorel Iliuta.

Acesta sustine ca desi a avut o discutie cu Nitu legat de aceasta situatie si ca a primit asigurari ca acesta isi va da demisia, seful serviciului juridic si-a luat concediu medical.

In aceste conditii, potrivit managerului de la Mavromati pe perioada cat Victor Nitu se afla in concediu medical, orice act administrativ care l-ar viza este lovit de nulitate.

Victor Nitu este interimar pe postul de sef serviciu juridic din cadrul Spitalului Judetean.

“Pe data de 1 septembrie am avut o discutie cu domnia sa si i-am solicitat demisia pentru prejudiciul de imagine adus spitalului. Ulterior, domnul Nitu si-a luat concediu medical. Am aflat ieri ca dumnealui vrea sa discute cu mine prin intermediulu mediatorului, nu am avut nicio intalnire cu acest mediator si o astept cu interes. La nivelul spitalului postul este ocupat interimar de domnul Nitu si cred ca e momentul sa il scoatem la concurs. Deocadmata e in concediu medical si orice act administrativ e lovit de nulitate", a declarat Viorel Iliuta.

Citește și: 

Juristul de la Mavromati: "M-au ameninţat cu moartea! Nu am fugit, nu am mii de euro, nu am pretins bani!"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
354

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...