Turcanu si Iliuta, despre provocarea lui Viorel Coman: "O copilarie. Oamenii s-au saturat de circ"

Turcanu si Iliuta, despre provocarea lui Viorel Coman: "O copilarie. Oamenii s-au saturat de circ"
Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu, si managerul Spitalului Judetean "Mavromati", Viorel Iliuta, au respins provocarea lansata de liberalul Viorel Coman, care si-a turnat apa cu gheata pe cap si care si-ar fi dorit ca si cei doi colegi de partid sa faca acelasi lucru.

Florin Turcanu a precizat ca si-ar dori mai multa maturitate din partea colegilor si ca "oamenii s-au saturat de circ".

"Nu stiu de ce procedeaza asa. Daca el este vedeta, eu nu sunt vedeta. Pentru un scop caritabil, daca eu consider ca trebuie sa o fac, scot bani din buzunarul familiei mele si o fac fara sa-mi torn apa in cap. Mi se pare un gest pe care eu nu-l inteleg si nu-l comentez. Este o vrajeala. Eu am ajutat oricand si mereu cand am posibilitatea ajut. As dori a fim toti maturi si sa facem ceea ce trebuie sa facem, nu sa facem atata distractie. Oamenii s-au saturat de circ", a declarat Florin Turcanu.

Viorel Iliuta este de parere ca ceea ce a facut Coman este o copilarie si ca el nu are de ce sa faca un dus rece, pentru ca a facut dimineata.

"Eu personal cred ca poate dumnealui avea nevoie de un dus rece, pentru ca eu mi l-am facut dimineata. Provocarea pot sa o accept, dar mi se pare o copilarie importata de peste ocean, ca si alte chestii similare", a spus Viorel Iliuta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
112

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...