O femeie A MURIT, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octav Onicescu! FOTO

O femeie A MURIT, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octav Onicescu! FOTO
O femeie in varsta de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, a murit joi la amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botosani.

Maricica Z. se afla in municipiul Botosani la rude, dupa ce a participat la o inmormantare.

La fata locului a ajuns si o ambulanta, care a preluat-o pe femeie in stop cardio-respirator, incepand imediat manevrele de resuscitare, care au continuat la spital.





Deocamdata nu se stie daca femeia a cazut cand femeia intindea rufe sau s-a aruncat, politistii criminalisti urmand sa afle cum s-a intamplat totul.

"Am preluat o pacienta cu politraumatism prin cadere de la inaltime, aflata in stop cardio-respirator. Se aplica manevrele de resuscitare, continuate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean", a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Din pacate, dupa aproximativ o ora femeia a fost declarata moarta.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
496

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...