Incercare de schimbare a consilierului Marius Cristescu, cu amenintari cu plangeri penale!

Incercare de schimbare a consilierului Marius Cristescu, cu amenintari cu plangeri penale!
Consilierii locali decid astăzi dacă îl exclud din Consiliul Local pe Marius Cristescu, ca urmare a pierderii calitatii de membru al partidului pe a carui lista a fost ales. Este cea de-a patra incercare de excludere a acestuia din Consiliul Local si, ca de fiecare data, acest subiect a iscat discutii in randul alesilor locali.
 
Consilierul local PP-DD, Gheorghe Ursuleanu, le-a cerut consilierilor sa ia act de decizia partidului si le-a spus acestora ca daca nu o vor respecta va fi depusa o plangere penala.
 
"Imi permit sa fiu vocea PP-DD si doresc ca vointa cetanenilor Botosaniului sa fie respectata, PP-DD trebuie sa aiba doi reprezentanti in Consiliul Local, deocamdata are unul si asta prin refuzul unor colegi de a lua nota de hotararea partidului. Deja este a patra incercare a partidului de a-l scoate din locul pe care il ocupa abuziv. Va rog sa luati nota de hotararea instantei care precizeaza foarte clar ca acea actiune a fost anulata. In cazul in care circul care cu onor a fost coordonat in Consiliul Judetean se pare ca se planifica a fi reeditat si in Consililu Local va informez ca PP-DD de data aceasta va face plangere penala impotriva Consiliului Local. Cei care doresc sa se opuna unei hotarari judecatoresti si deja mi se pare de domeniul penalului. Personal, nu as vrea sa ajung in instanta ca membru al unui Consiliu Local care s-a opus unei hotarari. Sa incheiem o data aceste dispute", a spus Gheorghe Ursuleanu.

Cel vizat de excludere le-a spus consilierilor locali ca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila privind situatia sa, acesta contestand in instanta decizia de excludere din partid.
 
"Fondul problemei, excluderea din partid, nu a fost judecata. Atata timp cat nicio instanta nu s-a pronuntat cu o hotarare definitiva si irevocabila asupra excluderii din partid incalcam o decizie a Curtii Constitutionale", a explicat Cristescu.
 
In ceea ce priveste amenintarile lui Ursuleanu, Florin Ghiorghita a spus: "Un proverb zice: daca Dumnezeu ar asculta gura vacarului, ar muri toate vacile. Daca am asculta ce spune PP-DD ar trebui sa fim noi niste penali sau prin puscarie, nu ne speriem noi asa de usor. Am avut de a face de-a lungul timpului si cu alte persoane mult mai periculaose", a spus consilierul.
 
Alesii municipali au decis ca votul sa fie secret la proiectul privind incetarea mandatului de consilier local al lui Marius Cristescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
38

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
23

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
74

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...