O femeie A MURIT, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octav Onicescu! FOTO

O femeie A MURIT, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Octav Onicescu! FOTO
O femeie in varsta de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, a murit joi la amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botosani.

Maricica Z. se afla in municipiul Botosani la rude, dupa ce a participat la o inmormantare.

La fata locului a ajuns si o ambulanta, care a preluat-o pe femeie in stop cardio-respirator, incepand imediat manevrele de resuscitare, care au continuat la spital.





Deocamdata nu se stie daca femeia a cazut cand femeia intindea rufe sau s-a aruncat, politistii criminalisti urmand sa afle cum s-a intamplat totul.

"Am preluat o pacienta cu politraumatism prin cadere de la inaltime, aflata in stop cardio-respirator. Se aplica manevrele de resuscitare, continuate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean", a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Din pacate, dupa aproximativ o ora femeia a fost declarata moarta.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
31

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...