"Izvor" aparut in fata Primariei Rachiti! Strada plina cu apa: "De joi curge non-stop" - FOTO, VIDEO

"Izvor" aparut in fata Primariei Rachiti! Strada plina cu apa: "De joi curge non-stop" - FOTO, VIDEO
De joia trecuta, pe strada din fata Primariei Rachiti apa curge fără întrerupere, primarul comunei fiind revoltat că nu se face nimic, pe lângă pierderea de apă, fiind afectată şi partea carosabilă.

O conducta sparta sub asfalt le da batai de cap celor din conducerea Primariei. Gheorghe Iacob, primarul comunei Rachiti, spune ca de joi, de cand s-a spart conducta, tot suna la reprezentantii Nova Apaserv, insa nimeni nu a intervenit.

"De joi curge apa in halul acesta. Conducta a fost pusa printr-un program, pe masura 322. I-am anuntat pe cei de la Nova Apaserv, am sunat si la dispecerat si de joi si pana astazi nimeni nu a venit. Au zis ca nu au oameni destui pentru interventii. Ei la controale sunt 20, iar interventie 6 oameni. Cine plateste apa? O baga in facturi, normal", a declarat Gheorghe Iacob.





Contactati telefonic, reprezentantii Nova Apaserv spun ca s-au saturat de cand tot intervin in localitatea Rachiti, avariile la respectiva conducta aparand din cauza faptului ca este de proasta calitate, potrivit directorului operatorului de apa.

"Acolo conducta este deplasata si este si de proasta calitate. O data la cateva zile tot pocneste. Sunt disperat cate avarii sunt acolo. Noi tot trimitem oamenii sa repare si peste cateva zile se sparge in alt loc. Ar trebui inlocuita cu totul acea conducta", a precizat Gabriel Carlan, director Nova Apaserv.

O echipa a Nova Apaserv se va deplasa marti dimineata la Rachiti pentru a remedia problema.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
393

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...