Tineri din Botoşani, cercetaţi pentru furt de motorină!

Tineri din Botoşani, cercetaţi pentru furt de motorină!
Polițiștii postului de poliție Pătrăuți, din judeţul Suceava, au identificat staționate pe un drum comunal care duce către barajul Mihoveni, ansamblul de vehicule format din autoutilitară și remorcă, iar 3 bărbați, unul de 24 ani din municipiul Fălticeni, unul de 19 ani și unul de 24 de ani, ambii din județul Botoșani, care turnau din recipienți din plastic în rezervorul autoutilitarei, motorină.

Lângă autoutilitară au fost identificați mai mulți recipienți fără conținut, precum și un autoturism, lângă care se aflau 3 recipienți din plastic cu capacitatea de 30 litri în care se afla motorină și o pompă confecționată în scopul scoaterii combustibilului lichid din rezervor.

Fiind întrebat cu privire la proveniența combustibilului lichid, tânărul de 19 ani din județul Botoșani a dat răspunsuri evazive și a precizat că nu posedă nici un document de proveniență pentru acesta.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, unde au refuzat să dea declarații cu privire la proveniența combustibilului.

Atât autoturismul cât și autoutilitara au fost indisponibilizate și urmează să fie ridicate mostre de carburant din recipienții identificați la fața locului și din rezervorul autoutilitarei pentru a se stabili proveniența acestuia.

Întrucât există suspiciuni că motorina este de proveniență extracomunitară, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
150

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
122

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
176

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...