Preşedintele CJ: “Nu pot permite să şteargă cineva pe jos cu echipa Consiliului Judeţean”

Preşedintele CJ: “Nu pot permite să şteargă cineva pe jos cu echipa Consiliului Judeţean”
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că prin declaraţiile făcute de senatorul Doina Federovici, cum că de când se află la conducerea instituţiei nu a făcut demersuri pentru investiţii noi, parlamentarul jigneşte întreaga echipă de la Consiliul Judeţean.

Ţurcanu a precizat că în ultimii doi ani au fost implementate şi finalizate proiecte noi atât în infrastructura rutieră, cât şi în reţeaua de alimentare cu apă, proiecte la care au muncit toţi cei din Consiliul Judeţean şi care au fost aduse în repetate rânduri în atenţia opiniei publice, dând exemplul drumului Curteşti-Cristeşti, Suharău-Cristineşti, Dracşani-Copălău, Cordăreni-Vorniceni. 

Florin Ţurcanu îi reaminteşte Doinei Federovici că a făcut şi ea parte din echipa Consiliului Judeţean.

“Din respect pentru cetăţenii judeţului Botoşani şi din solidaritate cu toată echipa care lucrează în Consiliul Judeţean Botoşani aş vrea să clarific nişte aspecte pentru că nu pot permite să şteargă cineva pe jos cu echipa Consiliului Judeţean din care şi această persoană a făcut parte. Dacă consideră că această echipă nu cunoaşte legislaţia şi nu îşi duce la îndeplinire atribuţiile e grav şi domnia sa a făcut parte din această echipă. Consiliul Judeţean Botoşani are cea mai puternică şi mai pregătită echipă şi nu pot permite ca cineva să îşi bată joc de aceasta. Nu preşedintele face sau nu face. Există o echipă acolo care munceşte.Sunt cele mai multe programe în raport cu Consiliile Judeţene din Regiunea Nord Est, la Botoşani. Am avut 38 de programe în implementare, 12 le-am finalizat şi restul le avem de finalizat, peste 20 sunt programe şi proiecte noi. Nu pot permite să arunce cineva cu noroi", a declarat Florin Ţurcanu.

Preşedintele CJ a mai precizat că o parte dintre proiectele noi au fost implementate chiar în Colegiul pe care îl reprezintă senatorul Doina Federovici. 

Citeşte şi Doina Federovici, atac la preşedintele CJ: "Nu cred că primarii PSD au nevoie de un purtător de cuvânt de talia domnului Ţurcanu"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
168

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...