Judeţul Botoşani, sub Cod Galben de furtuni!

Judeţul Botoşani, sub Cod Galben de furtuni!
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in urma cu putin timp, o avertizare meteorologica de tip Cod Galben de furtuni, valabila de astazi, de la ora 18:00, pana maine, 23 iulie, la ora 22:00.

In intervalul mentionat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Oltenia, Transilvania, nordul Moldovei si vestul Munteniei, precum si in zona de munte.

Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, izolat, caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Instabilitatea atmosferica se va manifesta si in partea de vest a teritoriului, iar in dupa-amiaza zilei de miercuri (23 iulie) si in sud-estul tarii, dar trecator si pe arii mai restranse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
55

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
67

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
144

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...