O nouă încercare de înlocuire a consilierului local Marius Cristescu!

O nouă încercare de înlocuire a consilierului local Marius Cristescu!
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de la sfârşitul acestei luni ar putea fi şi un proiect de hotărâre privind înlocuirea consilierului Local Marius Cristescu, care a fost exclus din PP-DD.

Acesta a deschis o acţiune la Tribunalul Botoşani prin care a cerut anularea deciziei de excludere din partid, dar nu a avut câştig, din cauza nerespectării unor proceduri.

"Este o hotărâre judecătorească pe fond prin care i-a fost anulată cererea de anulare a hotărârii de excludere din partid. La Tribunalul Botoșani. El are o cerere de reexaminare care se judecă tot la Tribunalul Botoșani, deci nu este o hotărâre, deși acțiunea lui a vizat fondul cauzei, hotărârea nu este dată pe fond ci în consecința unei iregularități procedurale", a declarat Ioan Apostu, secretarul municipiului Botoşani.

În aceste condiţii, cel mai probabil va fi iniţiat un proiect de hotărâre, fiind a treia încercare de schimbare a lui Cristescu.

"Stabilim cu domnul primar, dar probabil da, va fi pe data de 31 iulie. Proiectul de hotărâre va viza încetarea mandatului și completarea plenului municipal. El nu mai are o cale de atac care să vizeze fondul iar șansa lui este să promoveze o nouă acțiune pe fond. Eu ce să-i fac dacă nu este atent?", a mai spus Apostu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
23

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
38

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
62

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...