Cabana Stejarul s-a redeschis pentru botosaneni! Vezi cum arata - GALERIE FOTO

Cabana Stejarul s-a redeschis pentru botosaneni! Vezi cum arata - GALERIE FOTO
Cabana Stejarul, situată în localitatea Baisa (la 8 km de Botosani), şi-a redeschis porţile pentru clienţi, devenind una dintre cele mai moderne locaţii pentru petrecerea timpului liber şi a celor mai importante evenimente din viaţă.

Într-un cadru natural de excepţie, înconjurată de pădurea Ipoteştilor, Cabana Stejarul a fost modernizată, în prima fază reamenajându-se imobilul pe partea de restaurant, urmând ca în viitorul apropiat să se amenajeze şi partea de cazare.



Cabana Stejarul are două restaurante, unul cu o capacitate de 120 de locuri şi al doilea cu o capacitate de 30 de locuri. Primul restaurant are un design modern, fiind locaţia perfectă pentru organizarea nunţilor, botezurilor, a zilelor onomastice şi a zilelor de naştere, dar şi a altor evenimente private sau de business.

În cel de-al doilea restaurant, care are un design rustic, atmosfera este intimă, cei care îi trec pragul având parte de momente de relaxare într-un ambient călduros şi extrem de primitor.



Produsele culinare care pot fi servite la Cabana Stejarul sunt din bucătăria tradiţională, fiind amenajat şi un grătar în aer liber unde o parte dintre preparate pot fi gătite.

Cabana Stejarul este locul ideal pentru petrecea timpului liber alături de familie şi de prieteni, terasa în aer liber având o capacitate de aproximativ 80 de locuri.

În viitor, pe lângă restaurante vor fi amenajate şi 15 camere, în regim de pensiune.

Cabana Stejarul, calitate asigurata de Tex-Club!

GALERIE FOTO:



















































 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
11

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
85

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
28

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...