A vrut să fie dusă acasă de şoferul care a accidentat-o! VEZI ce s-a întâmplat după două ore!

A vrut să fie dusă acasă de şoferul care a accidentat-o! VEZI ce s-a întâmplat după două ore!
A lovit cu maşina o femeie de 53 de ani, care circula cu bicicleta, iar victima a cerut ca şoferul să o ducă acasă. Pentru că s-a simţit rău apoi, femeia l-a chemat din nou pe şofer, pentru a o duce la spital, oamenii legii fiind nevoiţi acum să facă cercetări cu privire la accident.

Luni, în jurul orei 19.00, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, un bărbat de 32 ani din municipiu, ajungând la intersecţia cu strada Armoniei, se angajează în efectuarea unui viraj, pătrunde pe sensul opus de deplasare, împrejurare în care acroşează şi accidentează o femeie de 53 ani, din municipiul Botoşani, care se deplasa cu o bicicletă.

După producerea accidentului, victima a dorit să fie transportată de către conducătorul auto la domiciliu, însă după aproximativ două ore, l-a contactat pe acesta, solicitându-i să o transporte la spital, acuzând leziuni produse ca urmare a accidentului.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, de către conducătorul auto implicat în accident, unde aceasta a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ambelor persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat, fără încuviinţarea poliţiei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Infirmiera care era de gardă în noaptea morții Alexandrei Ivanov primește despăgubiri de la Spitalul „Mavromati”!

astăzi, 10:03
74

Carmen Saviciuc, infirmiera care era de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov se stingea pe patul Maternității din Botoșani, a primit câștig de cauză în procesul cu S...

Mergi la cardiolog și afli că ai nevoie (și de) nefrolog? Ce răspuns a primit o botoșăneancă de la medic

astăzi, 09:50
97

Afecțiunile cardiace pot afecta funcțiile renale, dar și invers ”Soțul meu are 63 ani și a fost diagnosticat de ceva vreme cu insuficiență cardiacă cronică. La ultimul consul...

Cinci hectare de vegetație uscată și stuf au ars, marți seară, într-o comună din Botoșani! (video)

astăzi, 09:24
120

Aproximativ cinci de hectare de vegetație uscată și stuf au ars, seara trecută, în localitatea Tătărășeni din comuna Havârna.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului...