Politistul rutier care conducea fara permis, licentiat dupa ce a fost exmatriculat

Politistul rutier care conducea fara permis, licentiat dupa ce a fost exmatriculat
Augustin Capalnas, ofiterul anchetat dupa ce a fost prins ca a condus ani la rand fara sa aiba permis, s-a mai aflat in centrul unui episod controversat: si-a luat licenta, desi a fost exmatriculat de la Facultatea de Teologie.

Decanul Facultatii din Cluj, parintele Vasile Stanciu, a declarat ca fostul student Capalnas a fost exmatriculat in anul 1994, precizand ca nu isi aminteste motivele, dar ca ar fi putut fi vorba despre absente de la cursuri, examene picate sau comportament neadecvat, arata Evenimentul Zilei.

In privinta licentei, decanul are o singura explicatie: ofiterul a obtinut-o la o facultate neacreditata.

"Dupa ce a fost exmatriculat, a avut dreptul de a-si continua studiile la Facultatea de Teologie din Alba Iulia, pe atunci neacreditata, deci nu putea sa sustina examene de licenta.

In 1996, absolventii din Alba Iulia au venit la Cluj si au sustinut examenul de licenta la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Babes Bolyai. Asa se explica diploma", a spus Vasile Stanciu.

Ofiterul a fost prins in urma unui control realizat, pentru ca urma sa fie propus pentru promovare de la Departamentul Educatie Rutiera la Insotiri, grupa de politie care se ocupa de insotirea demnitarilor.

Capalnas, despre care miercuri s-a anuntat ca urmeaza sa fie acuzat de fals, uz de fals si conducere fara permis, s-a angajat in cadrul Politiei in anul 2009, la IPJ Alba, si a prezentat un permis fals.

Inainte de aceasta etapa a fost, timp de 13 ani, soferul IPS Andreicut, arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si mitropolit al Clujului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
60

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
86

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...