Ea este cea mai frumoasa liceana din Botosani! Primarul a trimis un consilier local sa o premieze! GALERIE FOTO

Ea este cea mai frumoasa liceana din Botosani! Primarul a trimis un consilier local sa o premieze! GALERIE FOTO
Marti seara a avut loc finala concursului de frumusete MISS PREUNIVERSITARIA 2014 la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Cu o sala aproape goala, concurentele au defilat pe scena in fata juriului format din inspectorul scolar Otilia Sandu, consilierul local Ady Petrusca, directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret Botosani, Radu Humelnicu, dar si Cristian Alexuc, manager Aquaterm.

"As vrea sa va felicit ca sunteti alaturi de noi. Ne pare rau ca nu suntem intr-un numar mai mare, pentru ca aceste manifestari se adreseaza dumneavoastra. Doresc sa felicit si concurentele din aceasta seara, cadrele didactice care le-au pregatit si le-au instruit pentru a fi prezente pe pe scena, dar si conducerile tuturor liceelor prezente in concurs", a declarat Valentin Rau, directorul Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

La final, juriul a decis ca titlul de MISS PREUNIVERSITARIA 2014 sa-i fie acordat concurentei de la Grupul Scolar "Dimitrie Negreanu", Claudia Pricopi.

Ea a fost premiata de consilierul local Ady Pretrusca. "Printr-un telefon pe care l-am primit adineauri, domnul primar isi cere scuze ca nu a putut ajunge in seara aceasta aici ca sa inmaneze premiul cel mare", a spus Petrusca.

Titlul de Miss Popularitate a fost castigat de Georgiana Honceriu de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", in urma voturilor obtinute pe site-ul Casei de Cultura a Sindicatelor.





























































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
46

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
164

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
81

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...