VILA fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă a fost spartă! Vezi ce au luat hoţii

VILA fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă a fost spartă! Vezi ce au luat hoţii

Casa în care locuieşte consilierul local Florin Ghiorghiţă, în cartierul Cişmea, a fost călcată de hoţi săptămâna trecută.

Hoţii au furat mai multe bunuri din locuinţa acestuia, repectiv un laptop, o tabletă, o cameră video. În momentul în care a fost dată spargere, în locuinţă erau copiii consilierului local, dar şi soacra acestuia, dar aceştia dormeau.

“Au intrat în casă cred că pe o uşă care era descuiată. Era în jur de ora 22.00 şi acasă erau o parte dintre membrii familiei. Eu nu eram acasă. Au furat aparatură electronică. Au lucrat ca nişte profesionişti", a declarat Florin Ghiorghiţă care a mai spus că cei care i-au pătruns în casă au mers exact unde îşi ţinea el documentele şi laptopul.




Florin Ghiorghiţă a sesizat imediat Poliţia, care a deschis o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a hoţilor.  

După acest incident, fostul viceprimar a luat decizia de a-şi monta un sistem performant de securitate.        

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
19

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
9

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
426

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...