O noua modalitate de a se face curatenie la Spitalul Judetean! Vezi ce au decis sefii spitalului

O noua modalitate de a se face curatenie la Spitalul Judetean! Vezi ce au decis sefii spitalului
Conducerea Spitalului Judetean Mavromati a luat decizia de a implementa la nivelul unitatii spitalicesti un proiect pilot privind modalitatea de a se face curatenie.

Sefii Spitalului Judetean nu sunt multumiti de modul in care se face curatenia in prezent pe sectiile spitalului, motiv pentru care au luat decizia constituirii unor echipe mobile de curatenie, care vor lucra in doua ture, dimineata si dupa-amiaza.

"Nu suntem multumiti de modul cum se face curatenia, sunt si cauze obiective, lipsa personalului, dar si probleme de natura subiectiva. Echipele mobile de curatenie vor actiona in doua ture, cu carucioare, si vor face curatenie de pe o sectie pe alta. Ar rezolva o problema si anume faptul ca infirmierii ar fi degrevati si s-ar ocupa mai bine de bolnavi", a declarat Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean.

Acesta a precizat ca vor fi 26 de personae care vor face parte din aceste echipe mobile, iar daca se va impune vor mai fi angajate cateva persoane.

"Cu riscul ca vom fi nevoiti sa mai angajm doi-trei ingrijitori de curatenie, vrem ca fiecare sa isi faca treaba pentru care este platit", a completat Iliuta.

Daca se va dovedi ca aceasta modalitate de a face curatenie este eficienta, solutia va fi extinsa si la sectiile exterioare ale Spitalului Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
6

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
17

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
43

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...