Mihai Chitu este "Vocea Romaniei" in 2013!

Mihai Chitu este "Vocea Romaniei" in 2013!

 Mihai Chitu si Horia Brenciu  

"Vocea Romaniei" si-a desemnat cel de-al treilea castigator in finala magica din acest sezon. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul unui nou artist sa ridice marele trofeu si cecul in valoare de 100. 000 de euro.

Dupa ce au fost anuntate locurile trei si patru, ocupate de Adrian Nour, echipa Smiley, si Marius Marin, echipa Loredana, in competitie au mai ramas doar doi concurenti: Mihai Chitu si Sanziana Niculae.

"Diferenta dintre ei este de cateva zecimi de procente: 37.34% are unul si 36.56% are celalalt" a precizat Pavel Bartos.

Cel care a castigat anul acesta trofeul la "Vocea Romaniei" este Mihai Chitu, din echipa Brenciu, Sanziana Niculae, din echipa Moga, clasandu-se pe locul al doilea.

"Sa va povestesc ceva. Am venit la fiecare preselectie a acestui show. Am plecat acasa si la primul si la al doilea sezon. Pe al treilea l-am castigat! Multumesc tuturor celor care m-au votat! Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!" au fost primele cuvinte ale lui Mihai Chitu dupa ce a castigat Vocea Romaniei.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
38

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
150

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
76

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...