Angajații Casei Județene de Pensii, verificați la cât și cum muncesc: "Personal voi face această evaluare", anunță șeful instituției!

Angajații Casei Județene de Pensii, verificați la cât și cum muncesc: "Personal voi face această evaluare", anunță șeful instituției!
Directorul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, Marius Budăi, vrea să ştie care este potenţialul de lucru al fiecărui angajat, motiv pentru care, de săptămâna viitoare, va evalua fiecare dintre cei 60 de salariaţi ai instituţiei.

Pentru început a fost făcută o evaluare pe servicii şi compartimente, urmând a se face şi pe fiecare om.

"De săptămâna viitoare voi începe o analiză pe fiecare persoană, la modul de lucru şi în ceea ce priveşte eficienţa. Dacă un om lucrează într-o săptămână două dosare şi cineva are zece înseamnă că undeva am o problemă şi cineva merge cu frâna de mână trasă, şi nu e ok. Personal voi face această evaluare şi voi lua numărul de intrări la fiecare, numărul de ieşiri şi în funcţie de complexitatea dosarelor voi vedea exact. Dacă un manager nu îşi cunoaşte foarte bine oamenii cu care lucrează şi nu îi ştie fiecăruia potenţialul nu îi poate repartiza în funcţie de potenţialul lui şi atunci am eu o problemă", a spus Marius Budăi.

De acelaşi tratament vor beneficia şi şefii de compartimente şi servicii.

"Vreau să văd și şefii care conduc aceste compartimente, poate nu repartizează cum trebuie ei dosarele, şi atunci vor fi şi ei evaluaţi. Din ce mi-am dat eu seama nu se bagă în seamă resursa umană. Fie că e instituţie publică sau privată resursa cea mai importantă, până la bani, este omul şi dacă lui nu îi dai să muncească cât poate şi nu îi dai la adevărata lui valoare şi îl încarci doar de dragul de a-l încărca, atunci îl duc în altă parte, sau îi rotesc. Sunt sigur că acestă evaluare îmi va aduce mie o imagine perfectă cu ceea ce se întâmplă cu fiecare om şi mai mult de atât îi va stârni şi pe ei să muncească", a completat şeful Casei Judeţene de Pensii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Echipa de minifotbal a ISU Botoșani s-a calificat în etapa finală a Cupei A.S.P.R.! (galerie foto)

astăzi, 14:32
25

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-a calificat în faza finală a „Cupei A.S.P.R.”, ediția 202...

PSD Botoșani, Lucian Trufin: „Așa cum am sprijinit ca senator producătorii locali, la fel voi susține toți fermierii botoșăneni în calitate de președinte al Consiliului Județean” (foto)

astăzi, 14:13
13

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, senatorul Lucian Trufin a participat la finalul săptămânii trecute la Târgul Agro-Zoo de la Popăuți un...

Lucrări nesemnalizate pe drumurile din Botoșani, amenzi de peste 30.000 de lei aplicate de polițiști!

astăzi, 13:50
36

Cu acest prilej au fost identificate 9 lucrări nesemnalizate corespunzător pe suprafața părții carosabile, existând riscul producerii de accidente rutiere.Au fost aplicate nouă sancți...