Avocat din Botosani, citat la Judecatoria Suceava. Vezi motivul!

Avocat din Botosani, citat la Judecatoria Suceava. Vezi motivul!


Monitorul de Suceava

Unul dintre avocaţii Barourilor Bota, săltaţi acum două luni de procurori şi lăsaţi în libertate, după o noapte petrecută în arestul poliţiei, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, schimbată ulterior în cea de a părăsi ţara, a fost chemat din nou ieri în faţa instanţelor de judecată, unde s-a cerut arestarea preventivă a respectivului, informeaza Monitorul de Suceava.

E vorba de Ionel Marian Jurgiu (40 de ani), decan al Baroului Bota de la Botoşani, acuzat că a încălcat cu rea-credinţă una dintre obligaţiile trasate de procurori, aceea de a nu desfăşura până la expirarea interdicţiei profesia de avocat, pentru care a şi fost pus sub acuzare.

Jurgiu a fost citat vineri să se prezinte la sediul Judecătoriei Suceava, unde a luat la cunoştinţă de acuzaţiile ce i se aduc.

Despăgubiri de 1.500.000 de euro cerute în două dosare. Comisioanele pretinsului avocat: 50%, respectiv 30% din bani

Deşi interdicţia de a părăsi ţara şi implicit obligaţiile aferente acestei măsuri preventive, printre care aceea de a nu mai exercita profesia pentru care a ajuns învinuit în dosarul falşilor avocaţi, a fost dată pe 9 iulie a.c., Jurgiu, susţin procurorii, a continuat nestingherit să îmbrace roba de avocat în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor.

Astfel, la data de 18 iulie a.c., Jurgiu a formulat recurs într-un dosar civil, solicitând obligarea unei firme de asigurări la plata de despăgubiri în cuantum de 500.000 de euro pentru moştenitoarea unei persoane decedate într-un accident rutier.


Citeşte continuarea pe monitorulsv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
28

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
105

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
12

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...