Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”

Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”
Consilierul local Catalina Lupascu, care este si inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, sustine ca ar trebui ca la anul Primaria sa prinda mai multi bani in buget, astfel incat parintii sa nu mai fie nevoiti sa aduca diverse materiale consumabile la gradinita.

Lupascu a spus ca aceasta este o problema veche si se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant.

Problema a fost pusa in discutie in sedinta de Consiliu Local de marti si de consilierul Eugen Turcanu, care a spus ca este strigator la cer ca parintii sa trebuiasca sa cumpere saptamanal sapun, hartie igienica sau alte obiecte pentru copii la gradinita.

“Intr-adevar, in aceasta zona se solicita parintilor sa aduca de acasa diverse obiective de igiena astfel incat sa se poata desfasura activitatea din gradinite. Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant. Ar fi bine ca in proiectul de buget pe anul viitor sa ne gandim si pentru aceste unitati sa majoram bugetul", a spus Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
11

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
30

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...

„Micul Prinț”, un spectacol pentru toate vârstele, se joacă două zile la Teatrul „Vasilache” Botoșani!

astăzi, 18:03
54

În această săptămână, publicul botoșănean iubitor de teatru poate viziona spectacolul „Micul Prinţ” la Teatrul „Vasilache”  în zilele de joi, 16 m...