Spectacol de excepţie Pasărea Colibri-FOTO

Spectacol de excepţie Pasărea Colibri-FOTO
Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici şi band-ul au adunat, în cea de-a doua seară de Summer Fest, mii de spectatori, care i-au aplaudat la scena deschisă şi au fredonat cântecele trupei Pasărea Colibri. La spectacol au fost prezenţi şi primarul Ovidiu Portariuc, alături de viceprimarul Cosmin Andrei, senatorul Gheorghe Marcu si sefa ISJ, Mihaela Huncă.

Spectacolul a început după ora 21.00, componentii trupei Pasarea Colibri incantand publicul cu melodii vechi si noi.

Baladele si piesele pop-rock au trezit amintiri frumoase si nostalgii in inimile si gandurile celor prezenţi, cei mai în vârstă aducându-şi aminte de tinereţe.







Eleganţa şi francheţea sunt atribute ce îi definesc pe membrii trupei Pasărea Colibri, piesele acestui band fiind potrivite pentru persoane de toate vârstele.

Printre piesele lor renumite se numără “Miruna“, “Ploaia care va veni“, “Vinovaţii fără vină" şi altele.

In pauzele pe care le-au făcut între piese, Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu au mulţumit publicului botoşănean pentru aplauze.

“Am mai fost la Botosani de foarte multe ori, si inainte de 1989 veneam de doua-trei ori pe an la Botosani si in ultima perioada o data-de doua ori pe an. Am avut cantari in cluburi, dar iata ca anul acesta am fost invitat si eu si colegii mei la o mare sarbatoare a orasului. Daca am cantat in cluburi si botosanenii au venit in numar foarte mare inseamna ca le place ceea ce facem. Depinde in ce formula suntem invitati. Reusim sa ne mentinem in top datorita repertoriului formidabil. Tot concertul se bazeaza pe niste cantece cunoscute, si mai vechi si mai noi. Daca ai un repertoriu si daca esti in forma, lumea vine sa vada ce se intampla la spectacol", a spus Mircea Vintilă.


 
 Formaţia Pasărea Colibri a luat fiinţă într-un mod spontan, în cadrul unui eveniment din Râmnicu-Vâlcea din 1992.

Regretatul Florian Pittiş, care prezenta evenimentul, i-a invitat pe scenă pe Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă. Deşi trebuia să părăsească scena, Moţul Pittiş a rămas şi a cântat cu ei, pe scenă.

După spectacolul de la Râmnicu- Vâlcea, cei trei l-au cooptat şi pe Vlady Cnejevici şi astfel a luat naştere Pasărea Colibri.

După moartea lui Florian Pittiş, cântă ocazional tot sub numele de Pasărea Colibri.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
62

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
17

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
93

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...