Anuntati Politia sau sunati la 112 daca ati vazut aceasta persoana!

Anuntati Politia sau sunati la 112 daca ati vazut aceasta persoana!
Familia unei femei care a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână a solicitat sprijinul Poliţiei pentru a o găsi. Oricine detine informaţii care ar putea ajuta la găsirea femeii este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie, sau să sune de urgenţă la 112.

Născută la 07.12.1939, în municipiul Satu Mare, judeţul Satu Mare, femeia este domiciliată în  Botoșani, strada Col.V.Tomoroveanu nr.6, judeţul Botoşani.

La data de 24 ianuarie 2012, Dancai Iuliana a plecat de la locuinţa fiicei sale din municipiul Botoşani, afirmând că se deplasează spre domiciliu, însă nu a mai ajuns acasă. Nu are asupra sa documente de identitate.

Semnalmente: înălţime – 1, 60-1,65 m, greutate –70 kg, păr vopsit, roșcat deschis şi tuns scurt, ochi căprui.

Semne particulare: prezintă mai multe cicatrici pe abdomen și piept, ca urmare a unor intervenții chirurgicale. Are mersul șchiopătat.

Îmbrăcăminte: palton de culoare crem, sintetic, pe cap purta un batic negru cu medele florale, pantaloni gri închis, din stofă, încălțată cu cizme de culoare  neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această femeie este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112!
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
18

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
67

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
26

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...